AnasayfaAnasayfa  AYNA GRUBUAYNA GRUBU  TakvimTakvim  SSSSSS  AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi  Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Paylaş | 
 

 Can Güney Röportajı

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
prens78
yeni aynasal
yeni aynasal


Mesaj Sayısı : 15
Yaş : 30
Nerden : Dumanlı Kentten
Kayıt tarihi : 29/07/08

MesajKonu: Can Güney Röportajı   Ptsi Ağus. 25, 2008 7:08 pm

1)Yeni solo slbüm hazırlıkları başladı mı? Başladıysa yeni Can Güney albümünü ne zaman dinleyeceğiz?

CEVAP=>önumuzdeki sene gitarist albümü çıkarmayı planlıyorum bu album ayna grubuyla olan çalışmalarımın dışında olan bi prje erhan güleryüzle olan ayna grubunda ki görevimin devamıyla olacak bi proje kısacası ayna her zaman hayatımda var olacak.

2)AYNA albümünü grup olarak ne zaman cıkarmayı planlıyorlar?

CEVAP=>Şu an net bir tarih yok. Oturup grupça daha karar vermedik.

3)Müzik potansiyeli müthiş bir şekilde ileri olan Eskişehir'de, Ayna grubunun 98 yılından bu yana konser vermemesinin özel bir nedeni varmı acaba?

CEVAP=>Eskişehir'e bundan 2 yada 3 sene önce hayal kahvesinde konser vermeye gelmiştik.

4)Can Güney solo albüm düşünüyor mu? Albümün tarzı enstürmantal bir albüm mü? Albümünde stratovarius - stratosphere / 10 Longa & Sirto Medley isimli parçalara yer verecek mi?

CEVAP=>Solo albümde bizden olan longaları klasik müzik normlarında düzenleyip müzik severlere sunmak istiyorum.

5)Yeni çıkacak olan albümden ne kadar ümitliler? Eski ayna rüzgarını estirecek mi?

CEVAP=>Ben bu albümün iyi olduğuna inanıyorum... Üzücü olan ne yazık ki müzik sektörünün çok zor bir dönem geçiriyor olması.

6)Solo albüm çıkarmayı düşünüyorlarsa; bu albümde Erhan Güleryüz'ün bir desteği olacak mı? Onun şarkılarını seslendirmeyi düşünüyor mu?

CEVAP=>Erhan Güleryüz her zaman bana destek olmuştur...

7)Ayna grubunda gördüğü en büyük yanlış ne acaba? Ne olmasaydı çok daha iyi olurdu diye düşünüyor?

CEVAP=>Denizden Geliyoruz albümü dışında ben bir hata göremiyorum. Çünkü biz hep inandığımız yolda yürüyoruz.

8)Ayna dışında kendine daha çok yakışan tarzdaki gruplarda çalma ihtimali var mı (pentagram gibi)?

CEVAP=>Gerek yok bence.

9)Yeni albümde şarkı okuyacak mı veya vokal yapacak mı?

CEVAP=>Gitar var sadece. Benim yapmış olduğum son Ayna albümünde vokaller Erhan Güleryüz'e ait.

10)Can Güney'in tarzı rock. Rock çalıp rock sölüyor. Ama grup Ayna'nın tarzı daha farklı. O yüzden kendisini farklı tarzda şarkıları çalarken görüyoruz. Hangisini daha çok seviyor?

CEVAP=>Ben her var olduğum projede zaten rock gitaristi olarak yer alıyorum.

11)Ayna grubu olarak Barış Manço şarkılarından oluşan ve geliri tamamen Barış Manço adına kullanılacak bir albüm çalışması yapmayı düşünüyorlar mı?

CEVAP=>Öyle bir konu yok şu an için ama ilerde ne olur bilemem.

12)Bazı bar performanslarında Can Güney Moğollar, Malmsteen gibi sanatçıların eserlerine yer veriyor ve okuyor. Acaba sahne performanslarında yorumladığı bu sanatçıların parçalarına kendi solo albümünde yer verir mi? Örneğin bir şey yapmalı gibi... Yada bardaki sahne performansları ile sahne performansı albümü çıkartır mı kendıne özel bir solo olarak?

CEVAP=>Düşündüğüm albümde Türkçe söz yüksek ihtimalle olmayacak.

13)Acaba Can abi Ayna'da çalmaktan memnun mu yoksa gelir yapsın diye mi Ayna'da çalıyor? Çünkü eminim ki Can Abi'nin yeri başka gruplar ama Ayna'dan çıkarsa da Ayna olmaz gibi geliyor bana. Demek istediğim, Ayna grubunda severekten çalabiliyor mu? Kendı istediklerini ön plana koyuyor mu?

CEVAP=>Ayna bizim çocuğumuz ve ben yerimden memnunum.

14)Türkiye'nin en iyi gitaristlerinden biri. O yüzden Can Güney'i enstrümantal albümüyle bekliyoruz. Bu arada youtube'daki rock şovları süper.

CEVAP=>Teşekkür ederim.

15)Can Güney kendi başına kendini daha iyi gösteriyor. Ayna sahne performansı da çok güzel ama kendi başına ve kendi grubu önunde olunca insana daha çok zevk veriyor. Acaba kendi başına yola devam etmeyi düşünüyor mu?

Cevap=>Ayna var ettiği sürece varım ama kendi yoluma da devam ediyorum.

16)Sahne performanslarını toplayıp, bir albüm çıkarmayı düşünüyor mu?

CEVAP=>Kısmet...
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=adem
turkan
yeni aynasal
yeni aynasal


Mesaj Sayısı : 4
Nerden : Harikalar diyarindan
Kayıt tarihi : 29/07/08

MesajKonu: Geri: Can Güney Röportajı   Ptsi Ağus. 25, 2008 7:54 pm

insallah gercekten Baris Manco sarkilarindan olusan bir album cikarirlar.Baris Manco'nun o guzel sarkilarini Erhan Guleryuz'den dinlemeyi cok isterim.paylasim icin tesekurler...
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
AYNA_bugu-su
yeni aynasal
yeni aynasal


Mesaj Sayısı : 9
Kayıt tarihi : 29/07/08

MesajKonu: Geri: Can Güney Röportajı   Ptsi Ağus. 25, 2008 8:26 pm

çok saol bende bu röportajı gördüm ama kopyalayamamıstım saol siteye koydugun için eline saglık
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
sayni
yeni aynasal
yeni aynasal


Mesaj Sayısı : 5
Nerden : 19991998
Kayıt tarihi : 04/08/08

MesajKonu: Geri: Can Güney Röportajı   Cuma Ağus. 29, 2008 5:25 pm

teşekkürler
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
angel
yeni aynasal
yeni aynasal


Mesaj Sayısı : 5
Nerden : ankara
Kayıt tarihi : 29/08/08

MesajKonu: Geri: Can Güney Röportajı   Cuma Ağus. 29, 2008 9:44 pm

guzel bi roportaj olmus saolun
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
sbnmhzl
yeni aynasal
yeni aynasal


Mesaj Sayısı : 11
Nerden : kayıp şehirden :D
Kayıt tarihi : 29/07/08

MesajKonu: Geri: Can Güney Röportajı   C.tesi Ağus. 30, 2008 4:20 pm

teşekkürler bence de sahne performanslarından bi albüm çıkarmaları gerekli umarım kısmet değil geçiştirilmez
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
Sponsored content




MesajKonu: Geri: Can Güney Röportajı   Bugün 2:45 pm

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Can Güney Röportajı
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Hilary Duff Röportajı

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
 :: AYNASAL SANAT :: -
Buraya geçin: